PUBLICITAT

Els representants anoiencs milloren posicions a la segona etapa del Dakar

En el cas d’Àlex Haro, el Mini del que és copilot se situa tercer a la general

Dimecres, 9 gener 2019. 11:30. Redacció AnoiaDiari.

En una etapa marcada per l'entrada en terrenys abruptes, els competidors anoiencs van millorar la seva posició a la general. En el cas de la dupla de Nani Roma i l'odenenc Àlex Haro, van acabar segons en cotxes, a vuit segons del guanyador, Sebastién Loeb.

El raid més dur del món celebrava aquest dimarts la segona jornada, entre Pisco i San Juan de Marcona. Una etapa que es va fer llarga, amb molta calor i les inevitables dunes. Els participants anoiencs se'n van sortit prou bé. En motos, Armand Monleón, del  Klicen R2R KTM Dakar Rally va acabar en 26a posició, amb 3 hores, 55 minuts i 29 segons. El Mini que té de copilot a Àlex Haro va acabar segon aquesta jornada, amb un temps de 3:27:01.

Armand Monleón, en la segona etapaA la general, el temps del Mini es tradueix en que Nani Roma i Haro és tercer, a 42 segons del nou líder, De Villiers (Toyota). Pel ue fa a Armand Monleón, guanya cinc llocs a la general i és 23è. El motociclista explicava al terme de l'etapa que "he gaudit i m'he sentit cada vegada més còmode en aquest tipus de terreny. L'únic 'però', que al final de l'etapa he recorregut uns quilòmetres seguint una vall que no tocava i que anava en paral·lel al camí correcte. Això m'ha fet perdre una mica de temps quan ha arribat el moment de caçar el 'waypoint' i he hagut de passar a la pista correcta per a fer-ho. Malgrat això, estic content en general perquè les sensacions han estat molt bones i això m'ajuda de cara les etapes importants".