El Reus esgavella l'inici de temporada d'un Igualada Rigat en rodatge

Els arlequinats van remuntar un 0 a 2, però no van poder resistir a un equip amb més recursos

Dimarts, 21 setembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Una altra vegada, com a la Lliga Catalana, el potent Reus va ser un obstacle massa gran per als arlequinats. L'equip de Cesc Fernández va perdre per 3 a 6 en l'arrencada de l'OK Lliga a les Comes.

Derrota amb sensacions bones, malgrat tot. L'Igualada Rigat va caure per 3 a 6 contra el Reus. Els arlequinats van remuntar fins i tot un 0 a 2 en contra, però van afrontar el tram final massa cansats. Amb la baixa d'Aleix Marimon -substituït pel prometedor Nil Cervera-, l'equip local va arribar a posar-se davant del marcador a la represa, però el conjunt del Baix Camp va acabar imposant la lògica.

El Reus es va avançar al marcador amb gols de l'ex igualadinista Marín i Germà, però abans del descans, Riba va fer l'1 a 2 en desviar un tir de Ton Baliu. Ja al segon temps, en menys de nou minuts, Palau i el mateix Ton Baliu van capgirar el lluminós. El 3 a 2, però, seria efímer. El cansament de la remuntada va passar factura i en un minut Julià feia dos gols. I ja no es va poder fer cap gesta. Un tercer gol de Julià i un posterior de Salvat van posar el 3 a 6 quan ja s'esgotava el temps. Ara a esperar la segona jornada al Palau Blaugrana.