El Sant Andreu desfà l'esforç del CF Igualada al darrer minut

Els blaus planten cara sense èxit a un dels grans de la categoria

Dimarts, 5 novembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Hagués estat el primer empat del curs per als de Mohamed el Yagoubi, però una acció de mala sort va fer que la victòria s'escapés. Després dels excel·lents triomfs contra Manresa i Hospitalet, els blaus van caure a casa per 1 a 2 contra el Sant Andreu. Crònica de Pere Santano.

L'Igualada rebia la visita d'un dels equips capdavanters de la categoria, la UE Sant Andreu, un conjunt en zona de playoff, que venia de guanyar al líder. Tot i així, els igualadins tenien la moral molt alta, després de vèncer a la Feixa Llarga. Eren dos clubs amb bona dinàmica i això es notaria des dels primers minuts: un duel igualat, on la intensitat es feia evident.

Una imatge del matx jugat a Les Comes, dissabteDes de l'inici, el Sant Andreu va posar la mirada en la porteria de Ribera, però els anoiencs seguien forts al camp i tenien tímides ocasions per poder obrir el marcador. Una cavalcada de Martí acabada en un xut, que va marxar fora per ben poc, va ser l'ocasió més clara. Com a resposta, al minut 21, els visitants van poder avançar-se, gràcies a un tir potent i creuat. El partit es complicava i caldria aguantar l'embranzida dels andreuencs.

L'equació va canviar a la represa: els jugadors de Moha van sortir amb ganes i van aconseguir retrocedir les línies visitants. Amb aquest panorama, Gulias va forçar un penal i Joel va ser l'encarregat d'empatar el duel. Tot i això, els barcelonins van avançar la pressió i van començar a tenir noves oportunitats. Tot apuntava a l'empat, però al minut 90, després d'un xut rebutjat per la defensa blava, David Serrano -autor ja de la primera diana- va fer el segon gol visitant. Ara, els blaus es desplaçaran al camp del Banyoles.