Segona victòria de l'Events Igualada a la lliga

Les igualadine sumen dues victòries als dos primers partits de la Cpa catalunya derrotant al C.B. Granollers a les Comes

Dilluns, 3 octubre 2022. 12:34. Redacció AnoiaDiari.

Després de vèncer la setmana passada a Les Comes contra el C.B. Granollers a la primera jornada de la Copa Catalunya, les jugadores de l'Events C.B. Igualada han sumat aquest diumenge la segona victòria, aquesta vegada a la pista del Bàsquet Safa Claror A, per 56 a 65. Dos de dos de les igualadines en una bona arrancada de la competició.

El partit va començar malament per a l'Igualada, que van veure com les barcelonines s'avançaven amb un 12-2 al marcador. Després d'aquests primers minuts de desconcert, les igualadines van entrar al partit i can capgirar el marcador amb un 14-15 amb què va finalitzar el primer quart.

El segon període va continuar amb l'encert de tir de les igualadines, que van mantenir avantatge al marcador fins al 29 a 38 amb què s'arribà al descans.

Aquesta dinàmica va continuar al tercer període. Amb un parcial de 3a 12 s'assolia la màxima diferència de punts, disset a favor de les igualadines (32 a 49). El tercer temps va acabar amb un 43 a 57 a favor de l'Events Igualada.

A darrer temps, les locals van prémer l'accelerador fins a situar-se només set punts per sota. Finalment, l'Igualada va acabar vencent per un clar 56 a 65.

Diumenge vinent, 9 d'octubre, a 2/4 de 6 de la tarda, l'Events Club Bàsquet Igualada jugarà a les Comes contra el TGN Bàsquet.