El Terrassa frena la ratxa de l'Igualada, que cau a les Comes

Els blaus perden per 0 a 2 a casa, la primera derrota de la temporada

Dilluns, 9 novembre 2020. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Els homes de Marc Cabestany havien encadenat tres victòries consecutives en els tres primers partits de la temporada, però contra el favorit de la categoria va ser diferent. Tot i que el CF Igualada va dominar fases del matx, els vallesans van fer valer el seu encert de cara a la porteria.

Les Comes presenciava aquest diumenge un duel d'invictes, en la quarta jornada de lliga. Ambdós conjunts arribaven a l'enfrontament comptant els partits per victòries. Els terrassencs es van acabar emportant els tres punts (0-2), tot i que l'equip blau va tenir opcions fins entrada la segona part. El Terrassa és el primer equip que aconsegueix batre a l'Igualada aquesta temporada.

Una acció de Joel Huertas, aquest diumengeEl matx s'iniciava amb domini dels terrassencs, però sense poder tenir gaires ocasions de gol. Una combinació entre Arranz i Jaume va portar al 0 a 1. A partir d'aquí, els blaus van arribar un parell de cops a la porteria rival, en accions de pilota aturada. Al refús d'un corner, Goran va rematar fora per ben poc. El 0 a 1 es mantindria fins al descans. Ja al segon temps, l'Igualada va sortir a pressionar més a dalt, amb més intensitat. L'equip de Marc Cabestany va tenir diferents oportunitats i arribades clares, que no va saber finalitzar. Amb tot, en una gran jugada individual del davanter japonès Akito, va tenir lloc el segon gol dels visitants. Un gol que deixava molt tocats els anoiencs, que no van poder trobar la porteria rival.