Victòria clau de l’Igualada Rigat a la pista del Girona, un rival directe

Amb els tres punts els arlequinats pugen al 9è lloc de l’OK Lliga @IgualadaHC @okcatcat

Dimarts, 7 desembre 2021. 11:47. Redacció AnoiaDiari.

L’Igualada HC va aconseguir aquest diumenge la tercera victòria de la temporada, un triom molt important, ja que es va assolir a la pista del Girona CH, un rival directe dels igualadins a la classificació. Els gironins, abans de la desena jornada, anaven per davant dels igualadins a la taula. Amb la victòria, els igualadins se situen a la novena plaça, molt a prop de la zona del Play Off.

El matx es preveia molt igualat i així va ser durant gairebé tota la primera part. A manca de dos minuts per a la mitja part, Marc palau feia pujar el 0-1 a favor dels igualadins. A la represa, el partit va continuar molt igualat, amb oportunitats a una porteria i l’altra. Però va ser l’Igualada qui va aconseguir marcar, amb un gol d’Àlex Cantero quan faltaven set minuts per al xiulet final.