Victòria del Depimés CB Igualada davant del Grup Barna

Depimés CB Igualada A 50-CB Grup Barna A 42

Dilluns, 23 setembre 2013. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
El Depimés CB Igualada va aconseguir la victòria en un partit poc brillant però de molt treball a Les Comes davant un Grup Barna que va plantar cara a les anoienques dominant el marcador en bona part del partit.

El bon inici de l'Igualada en els set primers minuts de partit (14-7) es va veure contrarestat per un bon final de quart de les visitants, que dominant el rebot ofensiu i aconseguint cistelles en transicions ràpides van posar el 17 a 15 en el marcador al finalitzar el primer període.

El segon quart va continuar sent dominat clarament per l'equip barceloní. La falta d'encert en les jugadores igualadines i un joc amb poc ordre, va fer que les visitants seguissin ampliant l'avantatge fins arribar al descans 19 a 28.

Després del descans les locals van sortir conscienciades que havien de canviar la dinàmica del partit per poder endur-se la victòria, i així va ser. Augmentant la intensitat defensiva i seleccionant millor els atacs van retallar distàncies amb les visitants que només van aconseguir anotar 5 punts en tot el període. Al final del tercer quart 28 a 33.

El domini local es va fer més clar en l'últim quart, on les igualadines van fer un gran treball per poder-se endur el partit. Les opcions en atac després de rebot ofensiu, els punts a sota la cistella, l'encert en els tirs lliures i finalment l'únic triple anotat per les del CBI en tot el partit van donar vida a un Igualada que va aconseguir un parcial de 20 a 5 per posar el marcador 48 a 38 a poc menys d'un minut pel final del partit.

El Grup Barna va intentar-ho fins el final però sense èxit, i la victòria es va quedar a casa després d'un partit bastant gris, amb poca anotació, però molt treballat especialment en la segona meitat per part de les igualadines. Al final, 50 a 42 i el Depimés CB Igualada suma la segona victòria en dues jornades a la Copa Catalunya.

Dissabte 28 de setembre a 3/4 de 6 el conjunt igualadí torna a jugar a Les Comes en la tercera jornada de la Copa Catalunya femenina. Aquesta vegada davant el potent Joventut Les Corts, actual campió de la competició.

Homenatge a Toni Collell i Jové

Abans de començar el partit, es va fer un minut de silenci a Les Comes en record de Toni Collell I Jové, com a condol per la família i amics, pel seu traspàs després d'una llarga malaltia, pare de la jugadora del Club Berta Colell, persona molt estimada en el Club, el seu llegat perdurarà en el miler de fotografies que va realitzar i el record del seu caràcter sempre animós i col•loquial.

Parcials: 15-17, 4-11 (19-28), 9-5 (28-33), 22-9 (50-42)

Àrbitres: R. Atienza i A. Hormigo

Van jugar pel CBI: V.Júlvez (2), N.Minguet (9), L.Icart (10), X.Freixas (2), P.Català (12)-cinc inicial- C.Carner (10), M.Ribera, M.Quintana, A.C.Martínez (3), A.Acevedo (2).