Victòria de l'Events C.B. Igualada a la pista del Joventut Les Corts

Les igualadines es mantenen fermes a la segona posició de la Copa Catalunya

Dimarts, 14 desembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Important victòria de l'Events C.B. Igualada aconseguida aquest diumenge a la difícil pista del del Joventut Les Corts, que va posar moltes dificultats a les igualadines. Partit molt igualat que finalment es va decidir, a favor de l'Igualada, a la pròrroga.

El partit va començar amb molta igualtat entre les rivals, tònica que predominaria pràcticament durant tot el partit. El primer quart, però, es va decantar a la banda de les igualadines, que aconseguien un lleuger avantatge. Una diferència que, tanmateix, retallarien les barcelonines al segon quart, aprofitant un relaxament defensiu de les blaves, fent un parcial de 22-11, que faria pujar al marcador un 37-30 a favor de les locals.

A la represa, les barcelonines van saber mantenir l'avantatge i la pressió de les igualadines, amb un parcial de 19-20. El quart període va començar amb un joc erràtic i poc encert de cara cistella a una banda i l'altra. Les igualadines van per un parcial de 0-10 i es tronaven a posar davant al marcador. En uns minuts finals molt intensos, les jugadores del Joventut Les Corts van aconseguir empatar (63-63), provocant una pròrroga. Les igualadines van sortir al màxim, amb un 0-6 als primers minuts, un avantatge que seria clau per a endur-se els tres punts.

Amb aquesta victòria l'Igualada es manté segon a la classificació de la Copa Catalunya, amb 8 victòries i una derrota, patida, precisament, contra les líders, el C.B. Grup Barna.

El pròxim partit del Events CB Igualada SFA serà dissabte vinent a les 18 h contra el CB Valls, últimes de la classificació, amb vuit derrotes i només una victòria.