Victòria de l'Events Club Bàquet Igualada

Van vèncer a les Comes al CB Roser (49-45)

Dimarts, 19 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Les jugadores de l'Events Club Bàsquet Igualada van saber superar un mal inici de partit, en què van perdre el primer parcial, per endur-se la victòria final contra el Càmping Bianya CB Roser, de Barcelona, per un ajustat 49-45 a la quarta jornada de la Copa Catalunya.

El primer quart va ser per a les visitants, que van saber aprofitar la manca d'encert i la mala col·locació en defensa de les igualadines. Les barcelonines tenien un tir còmode, especialment des de la línia de tres punts. El primer parcial va acabar a favor de les visitants, 9-14.

Al segon parcial, les igualadines van revifar i ban millorar, especialment en defensa. El 18-12 d'aquest període va anivellar el marcador, amb un 27-26 a favor de les locals a la mitja part.

A la represa, un joc marcat per les defenses dels dos equips, el tercer temps finalitzava amb un 9-7, posant el marcador a 36-33.

El quart i darrer temps, bona dinàmica defensiva de les igualadines, que van retrobar-se amb l'encert de cara a la cistella. Victòria parcial per la mínima (13-12), però que feia pujar el 49-45 definitiu a favor de l'Igualada.

El pròxim partit de les igualadines serà a casa del Draft Gramenet, el dissabte 23 d'octubre a les 19:30 h.