Victòria històrica de l'Igualada Femení HCP contra el Voltregà

Les igualadines pateixen fins al darrer minut, però aconsegueixen vèncer, per primera vegada a la història a l’OK Lliga, derrotar les sis vegades campiones d’Europa

Dilluns, 14 febrer 2022. 11:10. Redacció AnoiaDiari.

Històric i important triomf aconseguit aquest diumenge a la tarda a les Comes per les jugadores de l'Igualada Femení Grupo Guzmán en un partit tan espectacular com emocionant. Les igualadines, que s'avançaven 4-0 al descans, van acabar patint per vèncer 5-4 al CP Voltregà, un dels rivals directes de l'Igualada a la competició. Aquesta és la primera vegada que les igualadines guanyen, a l'OK Lliga, a les osonenques, sis vegades campiones d'Europa. Amb aquesta victòria, les igualadines se situen a la sisena posició.

Amb aquesta victòria al primer partit de la segona volta, les igualadines també s'asseguren el gol average particular contra el Voltregà. L'Igualada suma 22 punts, amb set victòries, un empat i sis derrotes, per davant del Liceo, amb setze punts, i el Voltregà, també amb setze punts.

El primer temps va acabar amb un clar i contundent 4-0 a favor de les igualadines. Van marcar Carolina Herrera, Clara Claramunt i Pati Miret en dues ocasions. A la represa el Voltrgà, liderat per Berta Tarrida, va posar emoció a, partit fent tres gols en sis minuts. Quan es temia que podia arribar l'empat, Pati Miret aconseguia el 5-3. A 2 minuts del final, va tornar l'emoció amb el 5-4, que finalment acabaria sent definitiu.

Abans del partit, les jugadores de l'Igualada van lluir una samarreta de suport a Ricardo Solano, tècnic de l'entitat que està lluitant contra una malaltia. També es va guardar un minut de silenci en record del senyor Pascual Muñoz, avi de la portera júnior igualadina Mariona Escoda, i pare de la secretària de la Junta de l'IFHCP Eva Muñoz. Per a ells va dedicat aquest gran triomf.

Dissabte, a les 8 del vespre, l'Igualada jugarà a la pista del PHC Sant Cugat, entrenat per Beto Borregán. L'equip vallesà és novè a la classificació, amb 16 punts, i és un dels rivals directes de les igualadines de cara a assegurar-se un lloc en el play-off pel títol. Les igualadines buscaran repetir el triomf assolit en el partit de la primera volta, on es van imposar per 3-2.