Victòria de les noies de l'IHC a la pista del líder

CP Voltregà 5 - IHC 6

Dilluns, 20 desembre 2010. 12:15. Redacció AnoiaDiari.
Les noies del IHC van començar amb solvència defensiva i sorprenent les rivals amb atacs perillosos. La bona actuació de les jugadores i porteres d’ambdós equips van anar fent passar el minuts. El marcador es va començar a moure quan Natasha va aprofitar un penal per batre la Teresa desprès que el primer xut anés al pal i la segona rematada fos rebutjada per la portera, la tercera rematada va acabar a la xarxa de la porteria visitant. Això va donar ales a les de l’Osona que aprofitaven els cinc minuts següents per posar el 3 a 0 al lluminós.

La reacció igualadina no es va fer esperar. Només 10 segons després, un xut llunyà sorprèn la portera internacional del Voltregà i només disset segons més tard, Raquel acaba una jugada de Maria amb una rematada de primeres des del segon pal, sorprenent encara més les osonenques. Per acabar de rematar la remuntada, una altra vegada Raquel resolia una jugada a mitja alçada fent baixar la bola i assolint l’empat.

Les jugadores del Voltregà,que havien desaprofitat un altre penal i dues faltes directes, es van veure sorpreses. La segona part va semblar la d’un altre partit. L’empenta de l‘equip igualadí va posar contra les cordes les jugadores locals, sobre tot a partir del moment en què Maria encertà a batre per quarta vegada la portera del Voltregà. Les noies d’en 'Pirri' aguantaren bé les escomeses de les d’Osona, fins que Carla tornava a empatar. Però poc va durar l’alegria per a les de Sant Hipòlit, ja que onze segons després, un altre cop Maria, tornava l’avantatge a l'Igualada al desviar a l’escaire un xut llunyà de l’Elba.

Les igualadines notaven els nervis i perdien la bola amb excessiva facilitat, això va donar la possibilitat a les locals, que tot i haver desaprofitat una situació de 'power play' doble, empatararen de nou a manca de poc més d’un minut pel final. Però acte seguit, Maria es va treure una jugada de la màniga per posar altre cop en avantatge les noies del Fontanellas y Martí – IHC, fent una rematada al segon pal després de dos driblings perfectes.

Quedaven trenta-nou segons i les igualadines van saber aguantar sense patir amb excés tot i que les jugadores locals ho van intentar fins a l’últim segon. D'aquesta manera, les igualadines segueixen comptant com un dels equips a batre d'aquesta temporada i mantenen les seves possibilitats de classificar-se per a la copa de la Reina, que se celebrarà a Gijón durant l’any 2011.

El proper partit serà passat festes, el diumenge dia 9 de gener de 2011 a les 13:00 hores. Les noies de l'IHC rebran a les Comes el C.H. Girona.

C.P. VOLTREGÀ - 5

Laia Vives (P), Natasha Lee, Cristina Barceló, Anna Romero, Carla Giudicci - Inicial- Anna Casarramona, Maria Ferrón, Laia Jiménez, Sílvia Jurado, Mireia Moraleda (P).

IGUALADA H.C. - 6

Teresa Bernadas (P), Anna Gil, Maria Díez, Elba Garreta, Aida Vera – Inicial - Raquel Bernadas, Sussy Pandavenes i Laura Balaguer (P).

Gols:

Primer Temps: min. 10’ 30” Natasha Lee 1-0, min. 13’ 20” Natasha Lee 2-0, min. 15’ 10” Cristina Barceló 3-0, min. 15’ 20” Anna Gil 3-1, min. 15’ 37” Raquel Bernadas 3-2, min. 16’ 12” Raquel Bernadas 3-3.

Segon Temps: min. 6’ 30” Maria Díez 3-4, min 14’ 12” Carla Giudicci 4-4, 14’ 23” Maria Díez 4-5,min. 18’ 53” Carla Giudicci 5-5, min. 19’ 21” Maria Díez 5-6.