TORNAR
PUBLICITAT

Vilanova tanca l'acord per tenir una 'Cruyff Court' el 2020

Serà el tercer camp dels ideats pel mite holandès a l’Anoia, després d’Igualada i els Hostalets

esports
Divendres, 12 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els camps de joc ideats pel '14' etern són cada cop més presents als recintes esportius de Catalunya. Ara, l'Ajuntament i la Fundació Privada Cruyff han conveniat la construcció d'una d'aquestes pistes pel 2020. 

PUBLICITAT

Aquesta setmana se signava el conveni entre el consistori vilanoví i la Fundació Privada Johan Cruyff. L'alcaldessa Noemí Trucharte i de la directora de la divisió espanyola de la Fundació Johan Cruyff, Pati Roura, feien la rúbrica en un acte amb la presèncua del regidor d'Esports Camilo Grados i Sander Waare el subdirector de la Fundació i coordinador dels Cruyff Court. La instal·lació d'aquest Cruyff Court es preveu al carrer dels Ducs, a la zona de lleure Les Moreres, contigua a l'INS Pla de les Moreres. La Fundació es farà càrrec de la redacció del projecte així com de la instal·lació del camp amb gespa artificial.

L'espai de Les Moreres on es podria ubicar el campL'entitat se centra en el foment de l'esport com a eina d'integració per als infants i joves més desafavorits. Respecte, integració, iniciativa i esperit d'equip són alguns valors que transmeten les 14 regles de la Fundació, principis que estan presents en tots els espais que habilita aquesta fundació catalana arreu del món per a què els menuts practiquin esport. Trucharte assegura que "compartim amb la Fundació Johan Cruyff els objectius de fomentar el benestar físic i mental dels joves mitjançant l'oferta d'activitats de lleure, exercici físic i esportives" i per això celebra que la Fundació hagi plantejat la possibilitat de construir-ne un al municipi.

La Fundació ha construït més de 250 camps arreu del món, 25 dels quals estan a l'Estat.A prop de Vilanova del Camí existeixen altres Cruyff Court com el d'Igualada, Martorell, Sant Guim de Freixenet i recentment també a Hostalets de Pierola amb els que Vilanova del Camí podrà compartir activitats.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.