TORNAR

Més de 40 ponents participaran a les 3es Jornades de la Penedesfera

Tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú els dies 11 i 12 de juny

Divendres, 21 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dimarts es va realitzart a la Bibloteca-Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú la presentació del programa de les 3es Jornades de la Penedesfera. La seu de l'esdeveniment serà el Campus UPC de Vilanova i la Geltrú els propers 11 i 12 de juny. La presentació va anar a càrrec, en representació dels organitzadors, de Daniel García Peris, Impulsor de la Penedesfera, Montserrat Comas, Secretària de l’Institut d’Estudis Penedesencs, i Rafael Morillas, Cap d’Estudis de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSEVG). L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ADEG, DO Penedès i la Fundació puntCat.

Presentació de les 3es jornades Penedesfera - Foto: ENFOCA/Penedesfera

‘Educació, Innovació i Ciència’ serà el títol i la temàtica de l’aquesta tercera edició. Tots els actes programats seran gratuïts, només caldrà una inscripció prèvia al Portal de la Penedesfera http://www.penedesfera.cat. La seu universitària de les jornades i el caràcter emprenedor de la ciutat de Vilanova i la Geltrú és referent per mostrar les millors iniciatives en l’àmbit acadèmic, investigador i científic. Amb la participació de més de 40 ponents s’ha preparat a la capital del Garraf una trobada de gran relleu amb activitats que sorprendran en tots els àmbits.

Per exemple hi haurà un concert de portàtils interpretat per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), un taller de ciència lúdica per la Mandarina de Newton o una connexió per videoconferència amb un ponent que està fent la volta al món seguint la teoria dels 6 graus de separació. També hi haurà un dinar còctel, moment de networking per a tots els assistents. Durant l’estona del cafè els representants de les esferes blocaires i TIC assistents compartiran les seves experiències. La celebració d’una edició especial de l’esdeveniment mensual Innosfera impulsat per la Universitat Oberta de Catalunya, on la innovació és protagonista i els professionals convidats proporcionen un espai de debat i relació per a compartir coneixement.

Aquests són alguns dels més de 40 ponents que participaran a les Jornades:

Roger Melcior, Rodalia.info

Daniel Julià i Anna Fuster, pimpampum

David Torras, IgualadaNeta

Dani Reguera i Jon E. Eguiluz, Colabora Euskadi

Berta Baquer i Renata Piazza, pares i mares del CEIP Turó de Can Mates

Modera i organitza: Redall (Gemma Urgell i Ricard Espelt)

Albert Garcia Pujadas, CEO de Nikodemo (Cálico Electrónico)

Simon Lee, CEO de Digital Legends

Ramon Barlam, professor de lES Quercus, membre d’Espurna

Narcís Vives, professor, CEO d’Intinerarium

Albert Barra, Impulsor de la xarxa social Turismo 2.0 i marketing hoteler Hoteljuice

José Antonio Donaire, Director de l’Institut Superior d’Estudis Turístics de la UdG (INSETUR)

Pilar García, Directora del Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú

Enric López, Director Master Gestió Estratègica Empreses Turístiques (e-Tourism) CETT-UB

Francesc Balagué (videoconferència), La Volta al món porta a porta

Les Jornades de la Penedesfera és la trobada anual de blocaires i dels interessats en el Web 2.0 del Penedès, entès aquest a l’àmbit geogràfic de les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. L’objectiu de l’esdeveniment és traslladar al conjunt de la societat el fenomen blocaire i social media gràcies a les eines del web 2.0 i les noves tecnologies des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col·laborativa. Les jornades també estan adreçades a tothom qui vol introduir-se en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.