TORNAR

David Andrés pren la paraula aquest dissabte al Vadefoodies

Una jornada sobre l’emprenedoria gastronòmica amb ponències per llepar-se els dits

gent
Divendres, 16 juny 2017. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El 'boom' de la gastronomia té la seva translació a Igualada amb el festival Vadefoodies que engega aquest divendres. I parlar de gastronomia a Igualada és, darrerament, parlar de David Andrés, el xef del Somiatruites.

PUBLICITAT

No s'haurà de moure gaire David Andrés des del seu restaurant el Somiatruites, obert el 2013 i del que n'és el xef, fins al Museu de la Pell on aquest dissabte serà una de les figures centrals del Vadefoodies, amb la "cuina en directe" que farà a 2/4 de 9. El Vadefoodies '17 no només es menja, també es parla. L'actual edició serà la d'un festival gastronòmic, però també un festival per parlar de gastronomia. Aquest dissabte tindrà lloc una intensa matinal sobre l'emprenedoria gastronòmica, a l'Adoberia Bella, a partir de les 11, mentre a partir de les 12 a l'Auditori del Museu de la Pell es farà el 'showcooking' de cuina natural i vegana per a cada dia.

David Andrés en plena accióLes BizExperiences, que organitza la Jove Cambra, mostraran el mapa de l'emprenedoria gastronòmica a la comarca i a Catalunya. Es tractaran projectes com els Bombons Cudié, les Caves Duran Galan, la Costarrica o els Alma Teas. Dins el Museu, a 2/4 de 2 del migdia, Sílvia Anton parlarà del reaprofitament alimentari, una qüestió que es posa cada cop més sobre la taula amb l'exigència social sobre sostenibilitat. A 2/4 de 7, a la Sínia, torn per un altre vèrtex de l'univers gastronòmic i de la restauració: la cocteleria, amb el 'showcooking' de Damià Mula. I a les 7 hi haurà el plat fort -valgui la redundància- amb la taula rodona sobre el futur de la cuina a Igualada, que aplegarà a David Andrés, Manel Pla -xef del grup Jardí-Sesoliveres- i Joan Boix, propietari del restaurant vegetarià Cor Verd. La tarda, amenitzada pels concerts de Cels Burgès i Ariadna Bonet primer, i Red Pèrill després, continuarà amb el 'showcooking' de pastisseria, on destacaran les figures de Josep Maria Guasch (Targarona) i Olivier Fernández. La cirereta, l'exhibició en directe de David Andrés a 2/4 de 9.


2 Comentaris

xdelbages

Xavi bages

Igualada

17 de juny 2017.08:24h

Respondre

Molt maco, molt maco...

Xef del somiatruites? L’heu vist mai allà? O aprofiten que és el xef de l’Àbac per omplir-se la boca? Només com a comentari però el que haurien de fer és netejar... Llegir més una mica, si els lavabos estan com estan al somiatruites no voldria veure la cuina, algú ho havia de dir

E

Equip del Somiatruites

igualada

18 de juny 2017.09:05h

Benvolgut Xavi Bagés:
En resposta al teu amable comentari, dir-te que podràs veure al David Andrés Xef del Somiatruites al seu restaurant de Igualada, tots els diumenges i dilluns, els dos... Llegir més dies que descansa de Abac. Dés de fa tres anys el nostre xef ens dirigeix dia a dia i ens dedica la seva presencia sense poder desconectar ni un dia de la feina que li apassiona.
El Somiatruites ni s’aprofita ni s’ompla la boca de res. Treballar i lluitar durant anys per aconseguir les fites profesionals que el David va aconseguint, no crec que mereixi en cap cas un comentari com el teu.
Podrà agradar o no la proposta i el format que oferim, però dir que no trobaràs mai el nostre xef al Somiatruites i que ens aprofitem i ens omplim la boca del seu treball, es tan injust com fals.
En respecte a la neteja del local, cada dia abans de començar els dos serveis, el nostre equip de neteja, deixa en perfecte estat les instalacions. és possible que no tots els dies al acabar el servei estiguin en les mateixes condicions que al començar.
A la cuina pots entrar en qualsevol moment que tinguis a bé visitar-nos, doncs posar en entredit la manera de treballar en la neteja del nostre equip, és una cosa greu que no podem acceptar de cap manera.
Tot l’equip del Somiatruites estem agraïts de la dedicació i esforç del seus dos propietaris, que fa que seguim creixent tots junts malgrat comentaris tan mal intencionats com el teu.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.