TORNAR
PUBLICITAT

MPS tornarà a fer volar desitjos durant l'European Balloon Festival

Es celebrarà la Gala benèfica de l’entitat MPS el proper divendres 13 de juliol a les 9

gent
Dilluns, 2 juliol 2018. 03:00. Joan Gual Godó.
D'un cop d'ull

Desitjos Enlaire és el nom de la Gala Benèfica que es portarà a terme durant l'European Balloon Festival. Es faran un seguit d’agraïments a persones, empreses, metges i entitats que han ajudat a MPS de manera especial.  Aquest sopar estarà obert a tothom que vulgui col·laborar, donar suport i participar. Durant la nit es donaran a conèixer les principals activitats, projectes i accions que s’han fet durant aquests quinze anys. 

PUBLICITAT

El proper divendres 13 de juliol a les 9 a l'edifici de l'antic Escorxador d'Igualada es celebrarà gala benèfica de l’entitat MPS (lemalalties minoritàries conegudes com Mucopolisacaridosi), en aquesta celebració benèfica es commemoran els 15 anys de l'entitat ubicada en aquesta població. Aquest esdeveniment tindrà vinculació amb l'European Baloon Festival.

En Jordi Cruz, cara visible durant tots aquests anys, tot i haver perdut malauradament la seva filla afectada per la malaltia de Sanfilippo, segueix impulsant l’entitat i el suport a les famílies afectades a la recerca i la difusió d’aquestes malalties minoritàries. Els pares impulsors d’aquesta entitat han estat molt actius donant a conèixer aquestes malalties i promovent la recerca a partir de recursos aconseguits amb les activitats que han portat a terme. La trajectòria de MPS és molt intensa des de la seva constitució que no ha parat de créixer en nombre d’afiliats i sobre tot d’activitats i projectes portats a terme.  Actualment estan començant a aconseguir resultats molt positius.

La Gala Desitjos Enlaire serveix per fer un homenatge a tots els nens i nenes que pateixen aquestes malalties, als seus familiars, als metges que dediquen la seva investigació a buscar solucions i a totes les col·laboracions desinteressades que es reben i que han fet possible el funcionament de MPS. Desitjos Enlaire va néixer l’any 2008 a l’entorn de l’European Balloon Festival, i durant diversos anys va ser una activitat infantil d’enlairament de globus. Era una petita festa per les famílies per donar visibilitat a les malalties minoritàries de les MPS i al mateix temps recaptar fons per a la seva investigació. 


Des de l’entitat MPS es fa una crida a persones, entitats i empreses que participin d’aquest esdeveniment. Es pot venir al sopar, patrocinar una taula o col·laborar amb la fila 0.
Per a més informació sobre aquesta celebració poden trucar al telèfon de l’entitat, és 93 804 09 39, i si volen contactar per a més informació extra, el mail és: gestion@mpsesp.org i la pàgina web www.mpsesp.org. 

 

 

 

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.