TORNAR

Les havaneres, el sopar i el ball, actes més multitudinaris de la primera Setmana de la Gent Gran de Calaf

gent
Divendres, 27 maig 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El teatre, la missa solemne i el concert de la Coral Ressons també van ser molt participats. Enguany s'ha fet una nova proposta nascuda de l'ampliació de la tradicional Festa d'Homenatge a la gent gran.

PUBLICITAT

El ball de vetlla va servir, aquest diumenge 22 de maig, per cloure la primera edició de la Setmana de la Gent Gran de Calaf. Una proposta que ha nascut amb la voluntat de fer créixer la festa que se celebrava anualment per homenatjar la gent gran del municipi. Així, s'ha canviat el format i s'han dut a terme un reguitzell d'activitats dirigides a totes les persones del poble més grans de 65 anys. Les propostes del cap de setmana han estat les propostes més participades: divendres amb el concert d'havaneres, amb el grup L'Espingari, dissabte amb el sopar popular i el teatre de dissabte, i diumenge amb la missa, el concert de la Coral Ressons i el ball. Justament, durant el concert d'havaneres és quan es va viure un dels moments més emotius de la setmana amb l'homenatge al poeta calafí, Josep Vilaseca 'El Segarrenc'.

El sopar de dissabte, un dels actes més seguitsJust abans de la mitja part, la regidora de l'Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Calaf, Montserrat Isern, va dedicar-li unes paraules per agrair-li la seva col·laboració desinteressada, durant molts anys, en les publicacions del poble, destacant el foment de la cultura i la llengua catalana. Seguidament, el grup L'Espingari va interpretar 'L'havanera de Calaf' (https://soundcloud.com/lespingari/havanera-de-calaf) que, a petició del consistori, ha musicat a partir de la lletra que el propi Josep Vilaseca va lliurar la passada Festa Major i en motiu del Mil·lenari.

La Setmana de la Gent Gran, que va començar el 16 de maig, ha inclòs activitats lúdiques, esportives i culturals com sardanes, classes de zumba, country i pilates, xerrades i una caminada. A més, durant tots els dies, l'Esplai de la Gent Gran ha obert les portes a tothom per tal de donar a conèixer les activitats que fan durant tot l'any. I, en paral·lel, l'entitat ARCA ha exposat les manualitats de puntes de coixí i patchwork que elaboren.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.