TORNAR

La Kaserna engega un ventall d'activitats per a joves, aquesta tardor

gent
Dissabte, 17 octubre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Entre les activitats, hi ha un espai de seguiment de les tasques escolars: 'Espai deures'. Davant l'alerta a causa del COVID-19, totes les activitats estan adaptades als protocols vigents i els grups s'han vist reduïts per tal de complir amb les mesures sanitàries i de seguretat reglamentàries.

L'equipament juvenil la Kaserna d'Igualada té a punt un seguit d'activitats per al públic d'entre 12 i 30 anys. Aquestes activitats es duen a terme entre setmana i els dissabtes als equipaments juvenils de la Kaserna i Cal Badia. La programació d'activitats vol oferir espais de relació per al jovent de la ciutat en els que el lleure, la creativitat, la tecnologia, les arts escèniques i l'esport siguin els protagonistes.

Aquesta tardor, la difusió de les activitats s'ha dut a terme de manera telemàtica i les inscripcions es poden realitzar a www.igualadajove.cat. Per tal de garantir que el màxim de joves puguin gaudir de la programació davant de la situació actual, la major part de les activitats són gratuïtes. Entre aquestes activitats hi ha l''Espai deures', un espai d'acompanyament pedagògic per a l'alumnat que necessiti reforç en l'àmbit acadèmic.

Les sessions es fan a l'equipament jove de la Kaserna i, per tal de poder acollir el màxim nombre d'alumnes possible, s'han diversificat els grups: A, dilluns i dimecres d'1/4 de 6 a 2/4 de 7; B, dilluns i dimecres de 3/4 de 7 a 8; C, dimarts i dijous d'1/4 de 6 a 2/4 de 7, i D: dimarts i dijous de 13/4 de 7 a 8. Atenent a la situació d'alerta a causa del COVID-19, l'activitat està adaptada als protocols vigents. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.