TORNAR

La Llacuna vol recuperar el jaciment de Castellar amb un camp de treball

Ho organitza l’entitat local escoltista Agrupació Josep Carol

gent
Divendres, 1 abril 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La COCAT, Coordinadora d'Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya,sota la direcció de la Fundació Escolta Josep Carol, han programat per al proper mes de juny, un nou camp de treball a la Llacuna, concretament en el jaciment arqueològic de Castellar. Es durà a terme del 26 de juny al 16 de juliol.

PUBLICITAT

La Llacuna engegarà en tres mesos un camp de treball arqueològic. Els objectius de la iniciativa són consolidar i expandir l'atractiu turístic de la zona a través d'accions de reconstrucció i manteniment del patrimoni local. És tracta d'un camp internacional on fer voluntariat i descobrir la riquesa i particularitats de la teva terra. A Catalunya es porten a terme anualment uns 15 camps de treball internacionals, que acullen al voltant de 300 persones participants d'altres països, però es reserva tres o quatre places a cada projecte per a catalans i catalanes.

Un dels camps de treball anteriors al jacimentLa COCAT una plataforma d'entitats fundada el 2005 i integrada per aquelles entitats catalanes que organitzen camps internacionals des de fa més de dos anys consecutius i que han volgut ser-ne membres. Actualment, són membres de COCAT: Casal de Joves de Cardedeu, CRUC, Fundació Catalana de l'Esplai, Fundació Escolta Josep Carol, Centre Excursionista Empordanès, RAI, Obre't Ebre i Ascalfó. Els membres de COCAT, com a entitats educatives de base participativa i social, organitzen els camps de treball com una eina de voluntariat internacional per promoure l'intercanvi cultural. La voluntat és potenciar el coneixement de Catalunya entre els joves d'arreu del món, des de la singularitat que la representa tot coneixent la realitat social i cultural catalana. Els projectes de voluntariat que es promouen es troben sota el paraigües de valors com la inclusió, l’educació per a la sostenibilitat, la igualtat, la solidaritat internacional i la participació social. Per a més informació es pot contactar amb la Fundació Escolta Josep Carol, al telèfon 93 268 91 11 o www.josepcarol.cat.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.