Jo no hi tinc res a veure... afortunadament

La campanya de promoció del nou servei de neteja viaria d’Igualada la paguem entre tots. L’ajuntament decideix, per això els hem triat, que la campanya es reforci amb l’entrega de 4 estovalles i un davantal i decideix, a més, que els ciutadans d’Igualada les vagin a recollir al carrer Sta. Caterina, a la Isabela.

La campanya és tot un decàleg de saviesa condensada . Veure més avall.

El nou Servei de Neteja Viària porta cua i molt temps d’endarreriment en la seva posada en marxa. La gestió de l’equip de govern, pèssima des de l’inici: lenta, dilatada, obtusa, individualista...

I parlem de pèssima per dues raons bàsiques una per la manca de previsió i la gestió dilatada que van comportar la prorroga del contracte del servei de neteja “in extremis” ;i dos per el tracte que rebem els ciutadans: Sr. Ciutadà la Regidoria de Medi Ambient li regala, pagant vostè, estovalles i davantal!. A més, ha d’anar a recollir-les, atès que pel “volum” i la rucada que representa, no permeten fer una bustiada i molta gent no anirà a buscar el kit .

I parlem de pèssima, novament, perquè una vegada més s’ha perdut l’oportunitat de mancomunar serveis perquè Igualada menysté als municipis del voltant: la conca d’Òdena.

L’Entesa per Igualada decideix que tot igualadí: 1. necessita estovalles i necessita 4, independentment del nombre de persones del domicili; 2. necessita un davantal... les llars igualadines no en tenen i si en tenen, un de més no farà nosa sinó servei: hem de ser nets; 3. el davantal i les estovalles se les ha d’anar a buscar a un lloc concret a la Igualada central; 4. es garanteix l’exercici físic d’algun membre de la llar que es desplaci a buscar les estovalles; 5. i important!, és un kit ; 6. per combatre l’avarícia cal anar amb un val de recollida no fos cas que alguna llar s’emportés més d’un; 7. no tots els igualadins aniran a buscar el kit però si tots el igualadins el pagaran; 8. la missiva rebuda acaba amb un “volem aprofitar aquesta iniciativa per demanar-vos...”. Si us plau, l’ igualadi no és tonto i hagués estat més content sense pagar estovalles i davantals; 9, es considera una INICIATIVA;10 jo no tinc res a veure, si us plau no em pregunteu més sobre aquest tema. Que doni explicacions qui li toca donar-les.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.