Maleït virus dels pebrots

Els cervells pensants de la federació internacional per excel·lencia, la FIFA, que a part de la federació internacional de futbol deu voler dir alguna cosa així com Federació Internacional per Fastiguejar l’Afeccionat, em tornaran a deixar (a mi i a una pila de gent) sense futbol de Primera aquest proper cap de setmana perquè les seleccions que es nodreixen dels jugadors que tan generosament es lucren dels diners dels clubs, bàsicament europeus, tenen partits de repesca. I puc garantir que això és una murga i de les grosses.

Ja ho sé que hi ha altres esports i fins altres activitats, totes elles la mar de bones, positives, sensacionals i boniques i tot. Però, cony!, que voleu que us digui; allò que es parla que alguna cosa és més llarga que un dia sense pa ho podem aplicar perfectament a un cap de setmana sense futbol. I és que estic convençut que l’ésser humà afeccionat aquest esport no està dissenyat per viure en un diumenge sense poder rebre les vibracions que dóna el futbol. I no parlo només dels partits del Barça; parlo del que suposa posar la ràdio, mirar la tele, engegar Internet o llegir els diaris de dissabte per saber com estava la classificació, i no trobar-hi res de res.

Amics lectors, aquest cap de setmana les passaré… canutes. Em quedaré malmès no sabeu de quina manera. I no és que me’n faltin de coses per fer, no. Perquè en tinc una pila. El gran problema és que el meu cos notarà que hi ha una cosa que no rutlla. I si no, per què creieu que l’anomenen el virus FIFA a tot aquest desgavell?

En fi, que el cap de setmana vinent hauré de buscar alguna cosa perquè quan arribi a casa el dissabte al vespre i posi la tele pugui aconseguir treure’m del damunt que la lliga de Primera, la BBVA, estarà esgavellada sense funcionar. L'únic consol que em queda és que el vinent si que n'hi haurà.

Altres articles de Jordi Quintana Serradell

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.