Diumenge, 17/10/2010
762 lectures

Oleré, olarà!!!!

La victòria de l’Igualada HC al Palau Blau-grana és un cop d’efecte per anunciar que som aquí i sobretot per demostrar que aquesta lliga no està predestinada a què la comandi un equip en solitari, ni dos. Ja se sap que per molt que ens agradin les ratlles blaugrana, la presència del Barça és un acte de competència deslleial per un club que pot destinar tants recursos com la suma de la majoria de la resta de participants. És veritat, es podria fer un paral·lelisme amb el futbol. Podríem preguntar què hi pinten el Barça i el Madrid, amb pressupostos que ratllen els 500 milions d’euros, al costat de clubs com el Llevant o l’Almeria, que amb prou feines arriben als 25 milions. La resposta seria que, a diferència de la BBVA, l’OK Lliga, per si sola, no genera cash i que, amb patrocinadors modestos i pavellons de 3.000 espectadors com a molt, a la resta de clubs d'hoquei els és impossible competir amb una màquina mediàtica com la del Barça. També sé que mentre que el deixin competir, el conjunt barcelonista té tot el dret lícit a participar-hi i a fitxar qui vulgui i quan vulgui. Però per aquesta regla de tres, des d’allà també saben que les derrotes que pateixin al Palau tindran valor doble per als rivals.

Per cert, ara que la directiva de Rosell llança la pedra i amaga la mà, serà bo que tingui una gestió esplendorosa durant aquests cinc anys llargs que els queden. Per molt que votin en blanc la campanya mediàtica que han fet contra la junta de Laporta, serà a aquells a qui demanaran responsabilitats. Segurament no seran civils, però sí morals. Caldrà recordar que a molts socis del Barça ens importa ben poc que un president es gasti un quart de milió en tiberis. Els associats blau-grana no som iguals que els consells d’administració d’altres empreses. Aquí valen els títols, la projecció mundial i les estrelles que vénen. A no ser que en facin una de molt grossa (excessivament grossa), tot el que passi a les oficines no servirà per res. I encara més, la majoria de socis preferim que els calers es moguin pel camp no pas que estiguin a un compte corrent del que no hi tenim accés.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.