Divendres, 15/4/2016
1560 lectures

Perdem MODAFAD

A principi de mes s'anunciava que l'associació Modafad, especialitzada en la projecció de talents emergents dins la moda catalana, ha hagut de tancar portes. La falta de recursos per pagar els costos d'estructura a causa de la disminució de patrocinadors i recursos els ha portat a aquesta situació.

Una notícia devastadora per a tots aquells que hem format part d'aquesta institució. Modafad era un referent i una meta per a tots els estudiants, on l'esforç tenia un sentit, un objectiu a arribar, l'oportunitat de ser valorat com a professional per experts del sector i una porta oberta al difícil món de la moda. I ara li hem de dir adéu després de 23 anys.

Des d'aquí, vull agrair-vos tot el que heu fet per mi i per l'evolució de la meva marca. Per agafar-me de les mans el dia que vaig aparèixer amb molts dubtes sobre com presentar-me a la 080 Barcelona Fashion i encoratjar-me a fer-ho, per seguir amb la nostra relació més enllà de les parets del DHUB.

Gràcies al Miquel Rodriguez i a tu Tatiana de La Fuente PER TOT, per apropar-me a tothom que m'ha fet bé en aquest recorregut que just comença, per la vostra qualitat humana, per fer-me sentir capaç de tot des del primer moment en aquell MODAFAD Projecte-T de 2014, per implicar-vos al 100% i acollir-me amb els braços oberts, per mai rebre un no com a resposta i sobretot per haver estat una família. 

Sense vosaltres, segurament no estaria on estic ara, MIL GRÀCIES.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.