Dijous, 14/2/2013
1058 lectures

Els amics 'cachondos' de Twitter

Un dels aspectes que més em fascinen de Twitter és la seva capacitat per descobrir nous talents de l’humor i de l’enginy. Persones anònimes que són capaces en 140 caràcters d’arrencar-nos un somriure, una rialla o ruboritzar-nos amb comentaris políticament incorrectes i que no tenen res a envejar als professionals del ram.

Ho hem vist aquesta setmana amb la renuncia de Benet XVI. Immediatament després del seu anunci, Twitter es va omplir de piulades sarcàstiques sota els hastags #elpapadimite #IlPoAlaCalle o #PorraPapaNuevo. Dilluns, a casa, vam riure d’allò més gràcies a perles com aquestes:

Ser un còmic de Twitter és tot un art. I s’ha de tenir un talent especial. La gran majoria mai el tindrem, però si que coneixem a un familiar o un amic “cachondo” amb qui no podem parar de riure. La grandesa de les Xarxes Socials és que ens permeten conèixer a tots aquets familiars i amics “cachondos” que hi ha repartits pel món. Fa un temps, els seus acudits no transcendien del seu entorn familiar. Avui, poden convertir-se en el tuit més repiulat del moment.

Podem trobar a aquests humoristes en perfils personals (ja siguin professionals de l’humor o no, com ara @sergimas o @ristomejide), perfils paròdics (com ara @Iaia_Toneta, @Mas_Enfurecido o @Llourinho) o perfils neutres que no volen mostrar la seva cara ni que es volen fer passar per d’altres. És molt fàcil trobar-se amb perfils com aquests. Generalment els veurem en RTs dels nostres seguidors o si ens fixem amb les tendències actuals. Hastags com #PelisConPera o #YohevenidoaTwitter (per posar dos exemples recents) estan plens d’aquests perfils.

En el meu perfil personal podreu trobar una llista amb algunes de les millors paròdies de Twitter. Si coneixeu a més piuladors d’aquest estil, deixeu-nos un comentari amb el seu nom d’usuari i l’afegirem a la llista. Ja ho sabeu, una rialla és sempre la millor medicina.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.