A causa del fet que Facebook ha optat per incloure programari que li permetrà el robatori d'informació personal...

A causa del fet que Facebook ha optat per incloure programari que li permetrà el robatori d'informació personal: en aquesta data de 4 de desembre de 2014, en resposta a les noves directrius de Facebook (que m'he llegit i que em sé de memòria), de conformitat amb els articles L.111, 112 i 113 del codi de la propietat intel·lectual (que també m’he llegit, si és que aquests articles existeixen, no ho sé), declaro que els meus drets estan connectats a tots els meus dades (perdoneu, “dades” és una paraula femenina) personals dibuixos, pintures, fotografies, textos, música (només aplicable si ets músic o artista), etc ... publicat al meu perfil, abans d'aquesta data, ara i per sempre (pels segles dels segles, amén). Per a ús comercial del que s'ha exposat anteriorment es requereix en tot moment el meu consentiment (perdoneu, m’he menjat una part de la frase que ara no recordo).

Aquells que llegeixen aquest text poden fer un copy / paste (que "cool", en anglès) en el seu mur de Facebook (així farem que aquest hoax arribi a més gent). Això els permetrà col·locar-se sota la protecció del dret d’autor. Per aquesta declaració, li dic a Facebook (en català, perquè en realitat són tant de la terra com ho poden ser Els Catarres) que queda estrictament prohibit divulgar, copiar, distribuir, transmetre o prendre qualsevol altra acció contra mi en base a aquest perfil jo el seu contingut (jo, jo, jo, ja arriba Nadal). Les accions abans esmentades s'aplicaran també als empleats, estudiants, agents io altre personal sota la direcció de Facebook (pobra gent de Facebook, no té altra feina que revisar els milions perfils que tenen per saber si han publicat aquest text o no).

El contingut del meu perfil conté informació privada. La violació de la meva intimitat és castigada per la llei (UCC 1-308 1-308 1-103 i l'estatut de Roma) (que també m’he llegit). Facebook ara és una entitat de capital obert (atenció, nova figura jurídica). Tots els membres estan convidats a enviar un avís d'aquest tipus, o si ho prefereix, pot copiar i enganxar aquesta versió (repetim, així farem que aquest hoax arribi a més gent).

Nota: Si no has publicat aquesta declaració almenys una vegada, tàcitament aquestes permetent l'ús d'elements com ara les teves fotos, així com la informació continguda en l'actualització del perfil. (I si ho has publicat, també. Sincerament, Facebook no perdrà ni un segon a comprovar si has publicat aquest missatge. Si tanques el perfil, entendrà que no acceptes els canvis en les seves polítiques; si els mantens obert, és que les acceptes).

(si us plau, no més hoaxs)

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.