Dimarts, 28/8/2012
720 lectures

3,2,1...sortida!!

La Festa Major d'Igualada ja es història. Avui comença una nova temporada, la de les retallades. Però també és la temporada de la il.lusió, del compromís, de la confiança en el projecte. Sols costarà tirar-ho endavant. Però amb l'ajuda de tots, els que des del primer dia hem cregut amb aquest nou projecte i també els més crítics.

Fins ara tot han estat bones paraules al davant i entrebancs pel darrera. Els que estimem l'Igualada Hoquei Club hi estem per això per amor i amb il.lusió. Els que només volen els càrrecs per figurar i aprofitament personal o empresarial s'acaben delatan ells mateixos. En moments difícils i complicats com els que ara ens toca viure, es veu veritablement les persones que fan les coses per sentiment i no pas per interés.

Un agraïment especial pels tècnics i els jugadors a més de delegats, fisios i metges que creuen en aquest projecte que avui comença a caminar i no estan aquí per diners. Sinó per sentiment i il.lusió.

El gran objectiu després del quart lloc de la temporada passada és mantenir-se a l'Ok Lliga entre els millors i gaudir jugant la Lliga Europea que feia quatre anys que el nostre equip no jugava. Ara que comencem, permetim fer una crida i demanar recolzament pels nostres joves jugadors en aquesta nova temporada.

Gràcies. I com diria un dels crits històrics del nostre equip: 'Pit i collons'.

Altres articles de Manel Burón

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.