Andrés Montes, la vida puede ser maravillosa!!

"La vida puede ser maravillosa", és una de les moltes frases que quedaran i recordaran a un petit d'alçada, però gran periodista i comunicador. Contra gustos no hi ha res escrit, però a la seva manera va deixar petjada en aquesta societat ,i jo mai havia pensat que algun dia estaria escrivint sobre ell.

No és habitual que escrigui d'aspectes no relacionats amb la nostra ciutat i la nostra comarca perquè afortunadament a casa nostra hi ha moltes coses de les que parlar, però volia tenia paraules de record per a un periodista que a la seva manera i amb el seu estil es va guanyar el reconeixement de tot el món. Les retransmissions televisives de la NBA a Canal Plus amb el seu inseparable Antoni Daimiel van fer furor i van crear escola. Andrés Montes era el rei en posar renoms a tots els jugadors de bàsquet que han acabat arrelant a la societat.

ET per definir al millor jugador europeu a la NBA, Pau Gasol, Mr. Catering per definir a José Calderón, Tiburón Puyol, Humphrie Bogart Xavi, i així trobaríem centenars i centenars tant en el món del bàsquet com del futbol. Fa tres anys quan va fitxar per la Sexta per comentar el mundial de futbol d'Alemanya va crear escola amb el "tiki-taka", "futbol con fatatas", "dónde están las llaves Salinas" i un llarg etc. Els més puristes deien que moltes vegades s'equivocava amb els jugadors i era cert, però això no treia que les seves retransmissions fossin divertides i enganxessin.

L'eurobàsquet de Polonia del passat mes de setembre va ser la seva darrera cita abans d'acomiadar-se de la Sexta. L'or estava a Polònia i no a Moscou com ell deia i la selecció espanyola no li va defraudar. Andrés estiguis on estiguis moltes gràcies i que tardem molts anys a poder estar al teu costat. Serà un plaer poder-nos menjar en el més allà un bon "asado" acompanyat d'un bon vi.

Andrés Montes aquest cap de setmana ha donat força als equips més representatius de casa nostra que han estat a punt de fer un ple. empat meritori del Proinosa Igualada a Reus, victòria del CB Igualada a Badalona i victòria del CF Igualada lluny de les Comes després de més de deu mesos sense aconseguir-ho. Per arrodonir-ho nou rècord de participants a la Cursa Popular d'Igualada amb 2446, quasi 50 més que l'any passat.

Com diria Andrés Montes, "la vida puede ser maravillosa". La vida és meravellosa, per tant s'ha d'aprofitar al màxim perquè sigui més meravellosa.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.