Dilluns, 21/3/2011
823 lectures

A on anem?

Pot ser una pregunta ocurrent, pot semblar senzilla, però a ben segur que moltes vegades en molts aspectes de la vida tots alguna vegada ens hem preguntat: a on anem?.

Serviria avui en dia per la societat que ens ha tocat viure. En plena crisi, molta gent s’ho pregunta en tots els àmbits de la vida. Tot i les grans dificultats sempre hi ha els optimistes de mena que són capaços d’encapçalar i tirar endavant els projectes que tenen al cap i que han plasmat en un paper, en un ordinador, etc.

A quatre dies per unes noves eleccions (ara municipals) moltes són les possibles candidatures que a casa nostra poden acabar presentant-se. Però també ens preguntem cap a on anem?. Les quatre forces ara representades al consistori igualadí repeteixen candidat. Molts d’aquests fa anys que hi són. Es bo que hi hagi les mateixes cares, o seria millor una renovació?.

Si la situació actual en tots els àmbits no es bona, una part de culpa la tenen aquells que fa anys que hi són en tots els àmbits i no van saber preveure aquesta època difícil que ara vivim. Seran capaços d’ajudar a la societat a sortir d’aquesta delicada situació?.

Està clar que a dos mesos e les eleccions molta gent es pregunta cap a on anem?. Només el temps que tard o d’hora ens acaba posant a cadascú al nostre lloc ens dirà quin és el fí i realment cap a on anem.

Alguns ho tenen clar com la gent d’Igualada Comerç amb les seves darreres iniciatives. La botiga al carrer de dissabte va tornar a ser un èxit en una campanya publicitària molt encertada i que està donant els seus fruits. Aquests actius, els del Rec.0 que prepara una nova edició per posar alguns exemples són els que necessita la nostra ciutat amb el recolzament de les institucions que també s’han de tenir orgulloses de projectar la nostra ciutat a casa i a l’exterior i deixar d’una vegada de mirar-nos el melic.

De no aconseguir-ho plegats, ens seguirem preguntant: a on anem?.

Altres articles de Manel Burón

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.