Dilluns, 29/7/2013
711 lectures

Carregar bateries i desconnectar!

La calor cada dia és més forta i la sensació d'ofec només la podem superar pensant que les vacances estan a la volta de la cantonada. La ciutat d'Igualada majoritàriament enceta tres setmanes on la gent aprofitarà per desconectar, descansar i carregar bateries per l'inici d'un nou curs.

Alguns privilegiats podrem gaudir, encara que només siguin quinze dies, d'uns dies diferents que res tindran a veure amb el ritme frenètic del dia a dia en tots els aspectes i tots els conceptes. No estar pendent del despertador, del rellotge, del mòbil, de l'ordinador... durant uns dies, és el millor remei per intentar carregar les bateries i poder tornar amb molta més energia a la feina quotidiana.

Platja, muntanya, navegar, passejar, senderisme, llegir, tertulies en família, una barbacoca, fer una partideta de cartes, ball de festa major.....etc, etc, etc. Moltes i infinites accions diferents a les que duem a terme en el dia a dia. O com a mínim fer-ho de manera més tranquila i més relaxada.

L'estiu acostuma a ser una època de regeneració i de canvis. Moltes vegades després de la tornada de les vacances, un mai sap el per què però es produeixen canvis. Aquest estiu no serà una excepció, però el millor de tot plegat es poder tornar a veure'ns i tornar a parlar a la tornada, explicant les vivències viscudes en uns dies de desconexió.

És molt important poder marxar i carregar bateries, però és molt més important poder tornar i retrobar-nos. Per tant, molt de compte amb els viatges i desplaçaments. Que tots plegats puguem carregar de valent les bateries i puguem desconectar del dia a dia vertiginós.

Bon estiu!

Altres articles de Manel Burón

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.