Dimecres, 6/8/2014
809 lectures

Carregar les piles

Poc o molt, en aquest mes d'agost ,tots aprofitem uns dies per desconnectar de la rutina habitual que ens acompanya al llarg de tot l'any. Qui més qui menys marxa a la platja, a la muntanya, al poble dels seus avantpassats o decideix fer un viatge a una illa o una ciutat important.

Aquests dies hem comprovat con molts comerços de la nostra ciutat han penjat el rètol de tancat per vacances mentre que molts altres llocs de ciutats molt més turístiques aprofiten aquests mesos per fer " l'agost" i fer una bona recaptació que els permeti ajustar els comptes.

Mai plou a gust de tothom. En aquestes dates molts esportistes de moltes disciplines esportives estan en plena pre-temporada posant els fonaments per fer una bona campanya esportiva. Molts esportistes que no són exclusivament professionals i que molts estius hipotequen el seu temps de vacances amb la seva família o els seus amics per intentar donar el màxim rendiment en el seu esport preferit.

Com tots els mortals, poc o molt, tots necessitem carregar les piles per intentar donar el màxim en la nova temporada, la nova etapa que encetarem després de l'estiu. Després els resultats faran que els elogis i les critiques posin a cadascú en el seu lloc.

Els qui tot just acabem d'encetar una dies de relax només podem dir que necessitem carregar les piles per afrontar nous reptes i noves etapes tant en la vida personal con en la professional. Canvis molts vegades aliens al propi interessat que pot veure com en un instant tot pot canviar tot i la planificació realitzada amb anterioritat.

Gaudiu i gaudim de l'estiu, i carregueu les piles que un any pot ser curt o llarg. Un any amb consulta, eleccions i moltes incògnites per desvetllar.

Salut i ens retrobem en uns dies!.

Altres articles de Manel Burón

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.