Dilluns, 30/3/2009
842 lectures

Felicitats Moto Club Igualada

Moto Club Igualada es mereix un monument per la feina realitzada aquest cap de setmana amb la disputa del Campionat del Món d'Enduro a casa nostra. La meva felicitació en l'estrena com a articulista d'aquest diari és per una entitat que en aquest 2009 celebrarà les seves noces d'or.

La repercusió mediàtica dels grans mitjans de comunicació, la repercusió social i sobretot la repercusió econòmica en alguns sectors (hotels i restaurants) de casa nostra ha estat fantàstica. En aquests moments de crisi global és molt interessant que Igualada sigui capaç de poder donar acollida a grans esdeveniments esportius com el Mundial d'Enduro.

Pràcticament sense indústries importants a casa nostra, tots plegats hem de fer un esforç per buscar fòrmules i la millor manera de poder generar nous recursos. Si som capaços de saber esprémer unes instal·lacions com les del Parcmotor de Castellolí possiblement a Igualada i la comarca de l'Anoia podrem veure la llum al final del túnel.

Però perquè això sigui una realitat cal anar tots en la mateixa direcció i amb el mateix objectiu. Com ha fet la gent de Moto Club Igualada que han estat capaços de convèncer a quasi 200 voluntaris per fer un treball esplèndid i sensacional al llarg de tres dies de mundial.

Felicitar a Moto Club Igualada i als ciutadans d'Igualada per la seva paciència. Però esdeveniments com aquest mundial són molt necessaris a casa nostra.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.