Dilluns, 21/10/2013
729 lectures

Ganes i il·lusió poden moure el món!

El món de l'esport sempre s'ha caracteritzat perquè l'equip amb més pressupost i més infraestructures, acostuma a ser el màxim favorit per aconseguir les victòries i els títols.

Això sempre és la teoria, després la pràctica i la realitat acostuma a ser diferent. Durant els anys s'ha demostrat que qualsevol esportista o equip amb ganes i il·lusió pot arribar a ser el millor tot i no disposar del major nombre de recursos econòmics.

Pel Monbus Igualada HC aquest cap de setmana s'ha iniciat oficialment una nova temporada. Com l'any anterior amb un dels quatre pressupostos més modestos de l'OK Lliga, l'objectiu no és altre que mantenir-se una temporada més entre els grans i suma 29 anys consecutius entre els millors.

Les ganes i il.lusió que despren l'equip faran que aquests joves jugadors (l'equip més jove de la lliga), siguin capaços de ser competitius cada jornada. Per començar dissabte van ser capaços de treure un empat, que era una victòria a un minut del final. Un punt molt treballat que és la millor dosi d'energia per encarar els propers partits.

En els últims anys l'OK Lliga ha tingut tres campions diferents demostrant-se que l'equip amb més pressupost (Barça) no sempre guanya. Enguany sembla que el Barça hauria de ser campió perquè amb els fitxatges realitzats s'ha reforçat molt i bé i ha debilitat el potencial dels seus rivals.

Pel que respecta al Monbus Igualada HC és intentar mantenir-se entre els millors i quan arribin temps millors poder tornar a lluitar per fites més importants. Aquest grup de jugadors i tècnics es mereixen el màxim dels respectes per la feina que realitzen amb ganes i il·lusió.

Ganes i il·lusió no faltaran. Això és l'únic que podem prometre i garantir.

Altres articles de Manel Burón

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.