Dimarts, 3/6/2014
841 lectures

Hora de posar notes

Amb l'estiu a la volta de la cantonada arriba l'hora de tancar el curs, de fer valoracions de com ha anat la temporada i de posar notes. Arriba el moment de començar a pensar en el futur, en la propera temporada, en un nou curs. La vida es així, sense temps per gaudir i disfrutar de la feina ben feta, que ja toca treballar per un nou repte, un nou projecte i tornar a carregar el dipòsit de ganes i il·lusió per encetar un nou curs.

Els joves que acaben ara el batxillerat, comencen a preparar la selectivitat intentant a conseguir la millor nota possible per poder estudiar el curs vinent l'especialitat desitjada. En el món de l'esport arriba el moment en què molts equips celebren els èxits aconseguits després de deu llargs mesos de competició. Altres veuen com el descens de categoria pesa i molt perquè és encetar un nou projecte en un lloc que no s'havia previst.

Estem a les portes d'un nou mundial de futbol, un esdeveniment que atura el món cada quatre anys. Totes les seleccions el volen guanyar i només una tocarà el cel el proper 13 de juliol, mentre que moltes altres parlaran de fracàs per no haver arribat al màxim.

En totes les competicions sempre hi ha un guanyador, que passarà a la història mentre que del segon, el tercer i la resta d'equips ningú recordarà en quin lloc van acabar la temporada anterior. Però possiblement per molts equips, molts clubs, el simple fet de poder mantenir la categoria ja és un èxit.

Ara toca esperar al 30 de juny per posar la nota a la temporada sense perdre de vista que el nou curs està a la volta de la cantonada i cal posar-li fil a l'agulla.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.