Dilluns, 11/10/2010
702 lectures

I + D = Orgull

L’esport acostuma a ser un vincle d’unió fantàstic. Es deixen de banda els orígens, la posició social de cadascú, etc, etc...... tot per una il·lusió, per una dedicació de la qual tots plegats podem acabar estant molt orgullosos d’aquella fita aconseguida.

I + D no són investigacions ni recerques, ni desenvolupament de res en concret per continuar millorant per sentir-nos orgullosos. Hem de continuar tenint Il·lusió, Iniciativa, Imaginació i Idees per poder tirar endavant els projectes. Però no n’hi ha prou, a tot això hem d’afegir Dedicació, Decisió i possiblement algun dia tots plegats podrem sentir-nos amb molt d’ORGULL d’allò pel que hem decidit treballar plegats.

La il·lusió i les ganes de voler fer les coses no s’han de perdre mai, encara que les pluges siguin torrencials. Després ja hi posarem iniciativa, una mica d’imaginació (molta més en època de crisi) i molta decisió per poder tirar endavant unes idees i uns projectes que permetin als/les igualadins/es, anoiencs/ques, sentir-se molt orgullosos dels bons resultats que es puguin aconseguir.

L’èxit mundial aconseguit ahir pel mallorquí Jorge Lorenzo i el manresà Toni Elías en el món de les motos ens demostra que si tots plegats decidim anar en la mateixa direcció, tard o d’hora trobarem l’èxit.

Durant molts anys la història de la nostra ciutat i l’orgull dels igualadins ha estat vinculat a la pell i al punt. Poc a poc hem anat perdent la nostra riquesa i la nostra identitat. No només no hauríem de permetre que això succeís, sinó que hauríem d’iniciar nous projectes en què tots plegats ens sentíssim identificats i orgullosos de poder-los tirar endavant. (En qualsevol aspecte de la vida).

Altres articles de Manel Burón

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.