Dijous, 16/9/2010
843 lectures

Primer pas...

És un plaer poder tornar a aquesta finestra després de sis mesos d’absència. Des del meu darrer article fins al dia d’avui moltes coses han canviat en aquest món i també a nivell personal.

Des d’aquesta tribuna m’agradaria parlar avui d’un primer pas que els tres clubs més representatius d’esport d’equip de la ciutat han decidit donar. Ha estat la primera pedra, i puc confirmar que les tres parts tenim la intenció de continuar treballant per fer més coses plegats pel bé de l’esport i pel bé de la ciutat.

En aquesta època de crisi tan accentuada, cal treballar plegats, unir esforços per aconseguir el màxim rendiment possible. Si els que formem part de la societat igualadina continuem fent cadascú la guerra pel nostre costat, el fracàs el tenim trucant a la porta. Amb humilitat, amb treball i unint esforços podem aconseguir mantenir-nos en aquesta època de mínims i poder fer uns bons fonaments de cara al futur.

Cavall de Joguina denunciava l’altre dia en la seva presentació en societat el perquè de la seva creació. Duplicitat d’entitats que fan la mateixa activitat, i si no la podem fer en el mateix municipi d’Igualada, aprofitem la proximitat amb Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena per fer la ‘competència’ a aquells que opinen diferent que jo.

‘La unió fa la força’, és una frase feta amb molta història que ho resumeix molt clarament. Plegats i en la mateixa direcció es poden aconseguir grans reptes. Des de la meva nova responsabilitat al capdavant de l’Igualada HC i conjuntament amb el Club Bàsquet Igualada i el Club de Futbol Igualada hem fet el primer pas. Poc a poc el segon, i després el tercer... i així de manera successiva poder fer quelcom més gran.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.