Dimarts, 27/8/2013
869 lectures

Tornar a començar

Un cop finalitzada la Festa Major, sembla que tot poc més o menys torna a la normalitat i la ciutat va recuperant aquella vida frenètica del dia a dia. Les escoles encara tardaran tres setmanes a iniciar un nou curs escolar, però resulta que poc a poc la gent es va posant a lloc després de viure uns primers quinze, vint dies d’agost on la ciutat estava tranquil·la, adormida i un xic desèrtica.

Amb la Festa Major la gent comença a tornar en la seva majoria, i comencen a posar fil a l’agulla, tot i que encara molts privilegiats podran gaudir dels darrers dies de desconnexió. La Festa Major marca per la gran majoria un abans i un després a l’estiu.

Tot i que personalment ja fa una setmana que ens vam incorporar a la feina, a partir d’avui comença de veritat l’activació. Més gent pels carrers, més vida a la ciutat i tornada als entrenaments de molts equips de molts clubs de la ciutat. A excepció del CF Igualada que està a punt de començar oficialment la lliga, la resta d’esports tot just avui comencen els primers entrenaments per iniciar una nova temporada de deu mesos de competició, on cadascú es marca els seus objectius i es comença amb moltes ganes i molta il.lusió.

Després amb el treball realitzat i molts condicionants al voltant, la competició col·locarà cadascú al seu lloc i al final de temporada seran alegries, xerinola i celebracions en alguns llocs i decepcions, plors i males cares en d'altres. Encara els humans no som tant bons per poder predir el futur. Ningú garanteix l’èxit ni el fracàs per una metodologia de treballar, encara que sigui calcada a la de temporades anteriors.

Només la teoria del SET (sacrifici, esforç i treball) ens garanteix a llarg termini poder tirar endavant els projectes. Els diners que són molt importants donen viabilitat a molts projectes, però invertir més diners i ser el que més gasta no garanteix l’èxit de la victòria. Per sort, encara, en el món de l’esport 2 i 2 no sempre sumen 4. El treball, les ganes i la il.lusió d’un grup i d’un col.lectiu poden permetre aconseguir èxits importants.

Tornem a començar una nova temporada, un nou curs escolar, un nou projecte laboral, sigui el que sigui, fem-ho amb ganes i il.lusió sense prefixar el resultat abans de començar. Si ho donem tot, segurament acabarem molt satisfets de la feina realitzada.

Ànims i molta sort!

Altres articles de Manel Burón

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.