TORNAR

El 25 de juliol comença la campanya d’asfaltatge

politica
Divendres, 22 juliol 2022. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El regidor de mobilitat, Miquel Vives, ha recordat que el dilluns vinent començarà, a Igualada, la campanya d’asfaltatges que s’allargarà durant 3 setmanes.

 

PUBLICITAT

Les obres començaran al Passeig Verdaguer i en diversos trams no es permetrà el pas de vehicles de 8 del matí a 8 del vespre. Aquestes modificacions afectaran el transport públic que, durant aquestes tres setmanes, modificarà el recorregut de les línies transversals.

Mentre el trànsit estigui limitat al llarg del Passeig, el bus urbà farà el recorregut per la rambla amb la intenció que es puguin garantir tots els transbords i les parades alternatives a les afectades siguin el “més properes possibles”.

Un cop acabades les obres al Passeig s’asfaltaran trams de l’Avinguda Barcelona, el carrer de Santa Teresa i parts de l’avinguda de Balmes i del carrer de Països Baixos. Mentre l’asfaltatge afecti l’Avinguda Barcelona el bus urbà passarà pel carrer Capellades, on, durant una setmana, només es podrà aparcar en un dels dos laterals.

Serà durant la campanya d’asfaltatge quan s’aprofitarà per fer les obres que convertiran el Passeig en una via d’un únic carril.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.