TORNAR
PUBLICITAT

375.000 euros pel centre d’Innovació en Simulació en l’Àmbit de Salut

Alberto Fernández Díaz va ser a l’Anoia en un dels darrers actes de campanya

politica
Divendres, 18 novembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En la seva darrera visita a Igualada, el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona ja va afirmar que donaria suport al projecte igualadí en l’àmbit de la salut. D’aquesta manera, Fernández Díaz ha afirmat aquest dijous que la Diputació destinarà una quantitat de 375.000 euros al projecte un cop hi hagi assegurada un 20% de la seva licitació.

Fernandez Díaz en la seva visita a Igualada

El futur centre

Fernández Díaz va ser a l’Anoia aquest dijous en un acte de campanya. Després de presenciar la conferència d’Albert Puyol al barri del Rec, va anar a Vilanova per reunir-se amb afiliats i simpatitzants del partit a Vilanova del Camí.

Fernández Díaz va afirmar que la Diputació destinaria un total de 375.000 euros en forma de bestreta a l’Ajuntament d’Igualada pel projecte d’Innovació en Simulació en l’Àmbit Salut quan s’hagués licitat un 20% del projecte. La mateixa quantitat de diners és la que destinarà l’ens provincial per a la segona fase del projecte vilanoví, el centre de serveis ubicat al polígon.

Fernández Díaz ha assenyalat que es tracta d’una operació de tresoreria important en aquests moments de situació delicada en els Ajuntaments.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.