TORNAR

L'advocat Gonzalo Boye serà dimecres en una xerrada organitzada per l'ANC Anoia

A la Biblioteca de Mont-Àgora, a les 7, amb aforament limitat

politica
Dimarts, 15 desembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El mediàtic advocat dels Presidents Carles Puigdemont i Quim Torra visita l'Anoia aquesta setmana. El lletrat xilè ha estat convidat per l'ANC en un acte que se celebrarà a la Biblioteca de Mont-Àgora. 

Boye, a la sortida d'una de les declaracions de Quim Torra al TSJCL'Assemblea Nacional Catalana a l'Anoia, en col·laboració amb l'ANC de Montbui porten aquest dimecres a l'advocat Gonzalo Boye en un acte presencial al municipi anoienc. Amb el títol, 'Converses amb en Gonzalo Boye', l'advocat dels polítics catalans exiliats tractarà de la situació d'aquestes persones i també atendrà les preguntes dels assistents. Serà aquest dimecres 16, a les 7 de la tarda, a la Sala-Auditori de la Biblioteca Mont-Àgora.

Nascut a Xile el 1965, Boye -amb avantpassats catalans- és des de 2017 l'advocat de Carles Puigdemont, Toni Comín o Clara Ponsatí, i també del President Quim Torra o del raper mallorquí Josep Miquel Arenas 'Valtònyc'. L'aforament de l'acte a Mont-Àgora serà limitat i es prendran totes les mesures de precaució vers la COVID-19.


2 Comentaris

p

pepet

Igualada

16 de desembre 2020.20:26h

Respondre

Així m’agrada, que ho anuncieu amb temps.

M

Marià

Igualada

16 de desembre 2020.08:00h

Respondre

Crec que amb la targeta de presentació o curricolum han deixat algunes informacions del ”mediàtic” advocat ”colaborar con la organización terrorista ETA en el secuestro del industrial... Llegir més Emiliano Revilla y actualmente se encuentra acusado de blanqueo de capitales para el narcotraficante Sito”
Una joia, això sí dessendent de catalans cosa que n’ho són molts dels representants polítics de Catalunya.
Per cert quants ”Dobbés” costarà al ajuntament i a l’ANC la visita del Gonzalo i durant quant de temps i dines públics si dedicarà

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.