TORNAR

L'Ajuntament de Capellades fa una crida a la ciutadania per presentar propostes per als pressupostos participatius

El novembre els capelladins votaran entre les propostes presentades. L’Ajuntament hi destinarà una partida de 30.000 euros

politica
Dimecres, 30 març 2022. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El pròxim dijous 7 d'abril l'Ajuntament de Capellades farà una sessió informativa oberta als veïns de la vila per informar-los dels nous pressupostos participatius, als quals el darrer Ple municipal va aprovar destinar-hi una partida de 30.000 euros. Ara, l'ajuntament obrirà un termini durant el qual els veïns podran presentar propostes que siguin de "competència municipal: una nova inversió, o una restauració, o una compra de mobiliari", han especificat des del govern capelladí.

Qualsevol persona empadronada, entitats o col·lectius de Capellades podran presentar les seves propostes. Ho podran fer a través de la plataforma Participa 311 o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Un cop finalitzi aquesta primera fase de recepció de propostes, es presentaran públicament a la ciutadania per tal que les conegui i pugui decidir la més interessant el pròxim mes de novembre, quan s'obrirà un procés de votació per als capelladins majors de setze anys.

La sessió informativa es farà dijous 7 d'abril, a les 7 de la tarda a la sala d'actes de la Biblioteca El Safareig


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.