TORNAR

L'Ajuntament de Castellolí, en el TOP10 en administracions digitals

En municipis de 510 a 1000 habitants de Catalunya

politica
Dilluns, 26 març 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El de Castellolí és un dels 10 ajuntaments de municipis, d'entre 501 i 1000 habitants, en matèria d'administració oberta de Catalunya. L'Ajuntament de Castellolí va rebre aquest guardó el passat dimecres 21 de març, en el marc del Congrés de Govern Digital on es van lliurar els Reconeixements d’Administració Electrònica als ajuntaments i consells comarcals de tota Catalunya.

Aquests premis s’atorguen en base a uns indicadors objectius que proposa l’AOC (Consorci Administració Oberta de Catalunya) mitjançant un anàlisis de les webs dels ens locals i l’ús dels serveis de l’AOC. A través d’un recull de totes les dades es pot avaluar el nivell d’implantació i ús dels serveis públics digitals als ajuntaments catalans.

Aquest premi és "el resultat de l’esforç que se està fent des de l’Ajuntament per evolucionar, millorar i poder oferir el millor servei possible als seus veïns/es i als usuaris/es, donant la possibilitat de fer gestions 24h a través de la seva pàgina web. Una aposta segura amb la que es segueix treballant per poder millorar i ser el més accessibles possible" han manifestat des de l'Ajuntament de Castellolí.

 


1 Comentaris

J

Jaume

MONTBUI IGD VILANOVA

26 de març 2018.09:11h

Respondre

Enhorabona!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.