TORNAR
PUBLICITAT

L'ajuntament dels Prats de Rei aprova dues mocions de suport a les consultes populars

Amb Orpí i Prats, ja en són cinc

politica
Divendres, 23 octubre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el darrer ple ordinari dels Prats de Rei, celebrat aquest dilluns a la nit, es van aprovar per unanimitat dels regidors assistents, els tres regidors del grup GAP-AM, i també per als tres regidors del grup de CiU, les mocions de suport a la realització de consultes populars per a la independència. A més, amb l'ajuntament d'Orpí, que va prendre una decisió similar aquesta mateixa setmana, són cinc els municipis de l'Anoia que s'han pronunciat favorablement a la celebració de la consulta.

L'ajuntament dels Prats de Rei

Es van presentar duies mocions, una per part de grup municipal de CiU i una altra a càrrec de l'equip de govern del GAP-AM. ambdues van ser aprovades per a tots els regidors assistents. Consulteu les mocions d'ERC i la de CiU.

Pel que fa a Orpí, la moció presentada el passat 16 d’octubre per la regidora Imma Palet, d’Independents per Orpí-AM, fou ratificada pels dos regidors del grup d’independents, davant l’abstenció dels membres a l’equip de govern de CIU.

A principis de mes va ser el municipi de Capellades qui aprovava donar suport a les consultes populars. La Pobla de Claramunt ho va aprovar a finals de Setembre, i a Hostalets també va prosperar favorablement. Castellfollit de Riubregós, però, va ser el primer municipi en donar suport a aquestes consultes, amb una moció que es va aprovar a mitjans de setembre.

A Igualada la moció la va presentar el grup municipal d'ERC i va comptar amb el suport únicament de CiU.


1 Comentaris

J

Jordi

Igualada

23 d'octubre 2009.07:41h

Respondre

Felicitats!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.