TORNAR

L’Ajuntament d’Igualada destinarà la recaptació de les entrades de la Festa Major al Banc de Queviures

El batlle de la ciutat ha insistit que la festa d’enguany s’ha hagut d’adaptar seguint la normativa del PROCICAT

politica
Dimecres, 25 agost 2021. 16:51. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La festa grossa de la ciutat d’Igualada ja porta gairebé 3 dies en marxa i tots els actes s’han celebrat en perímetres tancats i amb aforament limitat. Per poder complir les normes d’aforament s’han posat a la venda entrades al preu d’1 euro per assegurar-ne la presencialitat.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, juntament amb la regidora d’Acció Social, Carme Riera, ha anunciat aquest matí en una compareixença que la recaptació de les entrades de la Festa Major d’enguany es destinarà íntegrament al Banc de Queviures d’Igualada. A diferència d’altres anys, per culpa de les restriccions, els actes s’han celebrat amb aforament limitat i amb venda anticipada d’entrades. L’administració calcula que la recaptació total serà d’aproximadament 15.000€. Castells ha declarat que aquest gest “dona una sortida social a aquests diners i afavoreix que els igualadins i igualadines visquin la festa de forma solidària”.

El batlle també ha aprofitat per recordar que, aquest any, la celebració s’ha hagut d’adaptar a la situació sanitària actual i ha afirmat que “no és la festa que volíem sinó la que hem pogut fer per complir amb les restriccions”. Finalment, ha agraït la feina dels tècnics que s’han encarregat d’elaborar el programa d’enguany i ha volgut ressaltar “l’esforç” de l’Ajuntament “per retransmetre els principals actes de la festa a través de les xarxes socials i els mitjans locals per tal que tothom pugui seguir-los”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.