TORNAR

L’Ajuntament d’Igualada ha bonificat 134.000 euros de l’IBI a 581 famílies igualadines

El Ple va aprovar les bases dels ajuts socials per 2022

politica
Diumenge, 12 desembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’Ajuntament d’Igualada ha obert el termini per presentar les sol·licituds per gaudir de les bonificacions sobre l’Impost de béns immobles (IBI) de l’exercici de 2022, a favor dels subjectes passius que tinguin reconeguda la condició de família nombrosa. El període finalitzarà el dia 30 de desembre de 2021. Les bases es van aprovar al darrer Ple, en què la tinenta d’alcalde d’acció social, Carme Riera, va explicar que enguany s’han bonificat 134.000 euros de l’impost a diversos col·lectius.

Carme Riera va explicar que en la convocatòria de les ajudes d’enguany s’han bonificat 134.000 euros a 581 famílies igualadines, de les quals 55 són monoparentals.

Des d’Esquerra, el portaveu Enric Conill, va denunciar que Igualada lidera el rànquing de ciutats catalanes mitjanes que paguen l’IBI més alt i va proposar aplicar uns impostos més progressius. En la mateixa línia es va manifestar Neus Carles, portaveu de Poble Actiu, defensant que “qui més té més pagui, i qui menys té, menys pagui”. Des d’Igualada Som-hi van remarcar que és gràcies a l’acord entre la seva formació i el govern igualadí pel pressupost s’han pogut beneficiar més col·lectius d’aquestes ajudes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.