TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament d'Igualada rep 52 sol·licituds per a la rehabilitació d'habitatges per destinar-los a lloguer social

El govern igualadí també anuncia la licitació del projecte de construcció de 12 pisos de protecció oficial al carrer de Sant Carles

politica
Dimecres, 29 desembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Xifra rècord de sol·licituds per a les subvencions per a la rehabilitació d'habitatges. La tinenta d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada, Carlota Carner, ha anunciat que han rebut fins a 52 sol·licituds i que aquest mes de desembre ja s'han atorgat 310.00 € per als primers 16 habitatges que es rehabilitaran per destinar-los al lloguer social. En els pròxims mesos s'atorgaran la resta d'ajudes, que arribaran als 490.000 €.

Carner ha afirmat que "estem molt satisfets per l'èxit de la convocatòria, que al final és un èxit per Igualada i suposa un augment en qualitat i quantitat dels pisos destinats a lloguer social".

La tinent d'alcalde també ha remarcat que, en el marc de les polítiques d'habitatge, el govern igualadí fa temps que treballa per incrementar el parc d'habitatges de protecció oficial. Pel que fa al projecte de construcció de dotze pisos de protecció oficial al carrer de Sant Carles, promogut per PIMHA, Carner ha explicat que en darrer consell ja s'ha aprovat l'inici de la licitació de l'obra que un cop s'iniciïn tindran una durada de dotze mesos. Carner ha explicat que als pisos cal sumar-hi 11 trasters, 15 pàrquings amb trasters, 3 pàrquings sols, 12 pàrquings de motocicleta i un local de lloguer.

Carner ha destacat, però, que el què el fa ser un projecte estratègic per la ciutat, és que constituirà un nou accés més al mercat connectant el passeig i el campus amb el mercat per una passarel·la interior. Una connexió que per Carner, "servirà encara més per dinamitzar la zona, connectar els serveis, d'una zona clau on conflueixen el Campus Salut, el futur nou mercat amb l'eix de vianants que connecta amb el nucli antic, una altra promoció de l'Incasòl al carrer Virtut i el nou edifici del SOC a l'edifici del Cíclope".

"El govern segueix apostant per fer polítiques d'habitatge atrevides i que funcionin, donant sublevacions per rehabilitar habitatges buits, construint pisos de protecció oficial, posant en marxa altres projectes com la masoveria urbana, treballant a la vegada el Pla Local d'Habitatge", ha destacat Carlota Carner.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.