TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament de Vilanova realitza diverses actuacions en l'arbrat

Les arrels han malmès les voreres i poden causar caigudes dels vianants

politica
Diumenge, 15 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament de Vilanova del Camí ha escoltat les queixes i demandes dels veïns i actuarà per resoldre els problemes que han originat les arrels dels arbres en diverses voreres del municipi, especialment al carrer de  Mossèn Amadeu Amenós. 

L'Ajuntament de Vilanova ha manifestat que "certament, les arrels dels arbres han provocat danys importants a les voreres, on s'han aixecat les llambordes i aquest fet ha provocat caigudes i ensurts als vianants".  Després del preceptiu estudi tècnic, s'ha previst la reducció de l'arbrat d'aquesta zona a la meitat. També es preveu ampliar els escocells que quedin per tal d'ajustar-los a les expectatives de creixement dels arbres». Aquesta actuació, segons l'Ajuntament, "evitarà la malformació del coll i de les arrels dels arbres i, per tant, evitarà també nous danys a la via pública". L'actuació es durà a terme en dues fases. La primera començarà el dimecres 18 d'octubre i afectarà el tram del carrer del Mossèn Amadeu Amenós, entre Joan XXIII i Cardenal Cisneros.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.