TORNAR

Els ajuntaments anoiencs del PDeCAT, en contra que l'Estat assumeixi el seu superàvit

politica
Dissabte, 5 setembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En un comunicat manifesten que "l'esforç fet pels ciutadans i ciutadanes de cada municipi ha de revertir en la pròpia població". Els ajuntaments republicans de l'Anoia es mostraven també aquesta setmana contraris a la captació d'aquest superàvit per part de l'Estat.

Els batlles del PDeCAT de l'Anoia proclamen "la defensa de la suficiència financera dels ajuntaments" com a posicionament unànime. Així, decideixen que no cedirem els diners de superàvit, tal i com apuntaven la relació de mesures financeres urgents i extraordinàries que es van aprovar a principis d'agost per part del govern de l'Estat espanyol.

Consideren que "l'esforç fet pels ciutadans i ciutadanes de cada municipi, ha de retornar en forma de serveis als veïns i veïnes de cada poble o ciutat, i en cap cas, pot servir per fer de banc al Govern de l'Estat." Afirmen que "com a ajuntaments som serveis de primera línia, on l'atenció directe als veïns, comerços, empreses és clau, i cal poder respondre amb mesures de reactivació a les necessitats socials i econòmiques que aquests moments històrics d'emergència sanitària i crisis econòmica requereixen."


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.