TORNAR

Alba Vergés deixa l'escó al Parlament per dedicar-se només a la conselleria

Esquerra ha comunicat la renúncia aquestes darreres hores

politica
Dijous, 14 juny 2018. 10:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La que és l'única diputada anoienca aquest mandat al Parlament, Alba Vergés, ha decidit no mantenir l'escó i, per tant, dedicar-se en exclusivitat a la conselleria de Salut. Una decisió que també ha pres el conseller de Treball, Chakir el Homrani.

Alba Vergés, en un acte recentL'Anoia té en aquesta legislatura catalana dues flamants conselleres, Alba Vergés -Salut- i Àngels Chacón -Empresa i Coneixement-, però cap de les dues serà al Parlament. Vergés (ERC), l'única que tenia l'escó de diputada ha anunciat aquestes darreres hores que hi renuncia ja que es vol concentrar únicament en les seves funcions de consellera. Una opció que també ha pres Chakir el Homrani, també republicà, que també es vol focalitzar en la seva conselleria de Treball.

Vergés, en la legislatura anteriorEl partit ho anunciava en un comunicat, on s'esmenta als seus dos substituts, Marc Sanglas i Lluïsa Llop. Segons ERC "les renúncies són per a dedicar-se en exclusivitat a la tasca de govern". Vergés ha estat diputada en tres legislatures diferents 2012-2015, 2015-2017 i aquests primers mesos de 2018. Per la seva part, la consellera feia una piulada on exposava que "deixo l'acta de diputada. Ha estat un honor representar la comarca de l'Anoia i treballar durant sis anys pel poble de Catalunya. Moltes gràcies a les persones que en aquest camí m'han ajudat a treballar millor, especialment companys del grup i d'Esquerra".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.