TORNAR
PUBLICITAT

Alba Vergés recorre l'admissió a tràmit de la querella interposada per un sindicat de guàrdies civils

L’exconsellera igualadina denuncia que la querella és una mostra més de la persecució judicial que pateixen les institucions catalanes i l’independentisme

politica
Diumenge, 21 novembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Alba Vergés ha anunciat que recorrerà l'admissió a tràmit per part d'un jutjat de Barcelona d'una querella presentada per un sindicat de la Guàrdia Civil que l'acusava, quan era consellera del departament de Salut, per no vacunar prou ràpidament els seus guàrdies civils a Catalunya.

L'exconsellera i actualment vicepresidenta primera del Parlament presentarà una sol·licitud d'inadmissió per manca de competència del tribunal i reclamarà que ho tracti el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, per la seva condició d'aforada. La querella interposada pel sindicat de guàrdies civils l'acusa d'haver comès un delicte d'odi i contra la seguretat i la higiene a la feina durant el procés de vacunació a la Guàrdia Civil i la Policia Nacional espanyola.

La igualadina afirma que la querella, a part del defecte de forma, és una mostra més de la persecució judicial que pateixen les institucions catalanes, així com un exemple més també de la persecució ideològica que pateix l'independentisme. Alba Vergés és mostra "convençuda que el TSJC arxivarà la causa".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.