TORNAR

L'alcalde de Capellades rep suports per no declarar als jutjats de Manresa

Auber és l’únic batlle citat de l’Anoia fins ara per l’1-O

politica
Dimecres, 4 octubre 2017. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Tal com ho va anunciar, Aleix Auber, alcalde de Capellades, no fa acte de presència avui als jutjats de Manresa. Estava citat a declarar per donar suport a la convocatòria del referèndum i cedir locals municipals.

El batlle capelladí, al seu despatxEl batlle de Capellades Aleix Auber estava citat aquest migdia a Manresa, als jutjats. El membre de la CUP-Vila de Capellades rebia fa dues setmanes la citació de la Fiscalia com a investigat de col·laborar en la preparació del referèndum d'independència de Catalunya del passat 1 d'octubre. Auber ja va remarcar en el moment de rebre la notificació que no compareixeria davant la magistratura espanyola.

Des de la formació d'Auber es manifesta que "seguim amb el compromís d'obeir al poble i al seu desig majoritari d'exercir el dret democràtic de votar". Auber ha rebut també el suport d'altres grups municipals de la CUP de la comarca. Fins ara, és l'únic alcalde anoienc que ha estat citat a declarar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.