TORNAR

L'alcaldessa d'Òdena desmenteix que hi hagi cap nom en ferm per instal·lar-se a Can Morera

Recorda a la Generalitat que ”si tenen empreses que volen terrenys, aquí a Òdena hi ha més superfície, no només Can Morera”

politica
Dijous, 31 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Rotunda resposta de la presidenta de la corporació municipal odenenca a les declaracions de la família Singla respecte a la necessitat de tirar endavant el projecte de Can Morera davant l'interès de "grans empreses". Maria Sayavera assenyala ACC1Ó no li va presentar cap de les ofertes que asseguren els Singla que existeixen. 

L'alcaldessa, durant la campanya electoralL'alcaldessa d'Òdena ha respost a Anoiadiari les declaracions de Pepe Singla en la que reclamen que no es posin traves al Pla Director Urbanístic. Maria Sayavera aclareix que "en la trobada que hi va haver amb els representants de la família Singla i de la Generalitat no se'ns va dir cap nom d'empresa que hagi mostrat el seu interès per instal·lar-se a Òdena. Ja hem repetit que estem a favor que vinguin empreses a Òdena, però la informació que tenim és la que ens van donar els representants d'ACC1Ó i no hi ha cap cosa clara. Només qüestionen el perquè del nostre posicionament contrari a que una eventual empresa s'instal·li a Can Morera".

Sayavera, alcaldessa des d'aquest juny, afegeix que "quan els demanem quins són els noms no són capaços de dir-nos-ho. La nostra desconfiança ve per això, no se'ns aclareix res". També assenyala que "no entenen perquè ACC1Ó només parla d'aquest sector del municipi quan hi ha molts més terrenys que Can Morera. Òdena té altres terrenys disponibles, a part d'aquestes parcel·les de l'Espelt".

Aquest dimarts la família Singla doanava a conèixer la seva versió de la situació del projecte de Can Morera. Hi ha diverses empreses que haurien mostrat el seu interès i optarien a instal·lar-se a Òdena encara, com l'austríaca Kronospan (sector de la fusta, que requereix de 30 hectàrees) i diverses firmes logístiques, a més d'una gran empresa del sector de les TIC.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.